Doyan Steak en worst eten? Pas op voor risico op darmkanker

http://lingshenyao.xyz/tag/jual-obat-alami-untuk-menyembuhkan-endometriosis-di-tana-tidung-wa-089-666-310-260/

Doyan Steak en worst eten? Pas op voor risico op darmkanker

 

Singapore - Doyan eet worst of steak? Kijk uit Experts zeggen dat vleesetende habits iets te doen hebben met de kans op colonkanker later in het leven. Dr. Wong Seng Weng, een expert-oncoloog van The Cancer Center, Singapore Medical Group, zei dat darmkanker nauw verwant is aan het dieet. Vlees, vooral rood vlees, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) al geclassificeerd als een van de risicofactoren voor darmkanker

Rood vlees verwerkt als ham, bacon, worst, enzovoort, behoort tot de categorie I die darmkanker veroorzaakt, gelijk aan roken, "zei Dr Wong, in een gesprek met DetikHealth, onlangs bij de Media Trip Singapore Medical Group.

"" Dus wat als vers rood vlees eten als een biefstuk? Helaas, risikoen persisterer fordi det friske røde kød hører til kategorien IIA, forårsaker kolon cancer, "" voegde hij er opnieuw aan toe. Lees ook: Dit is de ideale consumptiegrens Rood vlees Houd voeding Evenwichtig Verbruik van verwerkt vlees zoals worst en spek zo veel als 50 gram per dag kan het risico op darmkanker met 20 procent verhogen. Den samme risikoen er også loerende steakliefhebbers, omdat het consumeren van 100 gram vers rood vlees het risico op darmkanker verhoogt met maximaal 20 procent. D. Weng zegt dat de consumptie van vleeswaren en hun verband met het risico op kanker een aanbeveling is van het International Agency for Cancer Research (IARC). Verwerkt vlees is naar verluidt genoeg bewijs om carcinogenen te noemen en ze in lijn te brengen met sigaretten, zonlicht, asbest en alcoholische dranken

50 gram is niet veel, slechts een of twee plakjes bacon. 100 gram rood vlees was slechts de helft van de portie biefstuk die meestal in het restaurant wordt geserveerd, "vervolgde hij. Zelfs zo, this risk is available to the healthy and stability. Dr. Weng zei dat het de consumptie van rood vlees en verwerkt vlees zou moeten verminderen, en het vermenigvuldigen van het eten van groenten en fruit om het risico op darmkanker te verminderen.

(mevrouw / omhoog)

 

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Getaran yang Baik, Feng Shui dan Desain Rumah

Nilai ORAC dan Antioksidan Manfaat Buah dan Sayuran

Pengrajin Tas Kulit di Garut Jawa Barat